Entertainment


Zoals u van ons gewend bent, wordt u tijdens de avond overladen met schitterend entertainment van eigen bodem. Wij beloven u naast uitstekende ondernemers een avond met geweldige optredens van Roosendaals talent.

O’G3NE

feestelijk Top-entertainment

O'G3NE zijn de 3 zeer getalenteerde zussen & zangeressen Lisa, Amy & Shelley. Winnaars van The Voice of Holland 2014 en de Nederlandse inzending voor het Eurovisie Songfestival 2017.

Martine van de Kar

Zangeres en zangdocente

Martine van de Kar is een uitstekende zangeres, zangcoach en cultuuraanbieder uit Roosendaal. Na vijf jaar is zij terug op ons podium om u te laten genieten.

Julia Schutten

Roosendaals zangtalent

Julia is geboren en getogen Roosendaaler en mag dan pas 18 jaar zijn, ze is al heel serieus met muziek bezig. Haar zangcapaciteiten verraden nu al een buitensporige aanleg voor zowel pop als jazz. Ze kwam er ook al vroeg achter hoe leuk zingen is. Julia kreeg les in zangtechnieken van de pedagoge Mieke Werger uit Oud-Gastel. 

Op haar 13de zong ze met Cor Bakker tijdens een avond in De Kring, op het Gertrudiscollege was ze muzikaal actief en ook zong Julia al eens in een propvolle, muisstille St. Jan.

HIP

HIP

Dit jaar zorgt de band HIP voor muzikaal entertainment. Deze Roosendaalse band bestaat uit 10 leden. Met een mix tussen jazz en funk, met en zonder zang zorgt men voor veel verassingen!

The Billy's

Humor en gezelligheid

De Billy’s zijn een trio die alles aan kunnen. Ze laten je meezingen, dansen en met hun humor en gezelligheid zorgen zij voor een lach op ieders gezicht. Mooie samenzang, easy listening of het dak er af, de Billy’s kunnen het als geen ander. Deze drie toffe gasten zijn er graag bij!

Andy Dellenoy

Play the piano

Andy Dellenoy is een professionele zanger/muzikant die in 2014 zijn 25 jarig jubileum beleefde. Al sinds zijn 18e jaar treedt Andy op als artiest. Voornamelijk als zanger/entertainer of als pianist. Met behulp van zijn piano/keyboard, zeer goede zangstem en een hoop enthousiasme weet Andy het publiek te bespelen als geen ander!