Bronzen kaart

Wilt u de uitreiking bijwonen en van tevoren even ergens een hapje eten? Sinds dit jaar bieden wij de Bronzen kaart. U wordt op 25 november om 17.00 uur ontvangen in één van de deelnemende restaurants waar u feestelijk onthaald wordt. 

Na het diner om ca. 19.30 uur voegt u zich tot de overige bezoekers van de Roosendaal Business Awards waar u de gastspreker en de uitreiking van de Roosendaal Business Awards bijwoont. De Afterparty vormt een fantastisch slotstuk zodat de voetjes van de vloer gaan.

Meld u vandaag nog aan!

      

De winnaars

Tijdens een feestelijke avond op 25 november vond in een volle Schouwbrug De Kring de zinderende finale plaats.
De winnaars van de Roosendaal Business Awards 2019 zijn: 

Zorg Award - Wijzijn Roosendaal

City Award - BBQ Experience Center

Small Business Award - Washin7

Business Award - TriStar

 

De deskundige Jury is tot dit unanieme oordeel gekomen.
Van harte gefeliciteerd met deze bijzondere prestatie!

 

Entertainment

Entertainment

Zoals u van ons gewend bent, wordt u tijdens de avond overladen met schitterend entertainment van eigen bodem. Wij beloven u naast uitstekende ondernemers een avond met geweldige optredens van Roosendaals talent.

feestelijk Top-entertainment Er zijn artiesten die in het bezit zijn van een mooie, warme zangstem. Er zijn ook artiesten die met heel veel gevoel kunnen zingen, zij verstaan de kunst om emotie toe te voegen. Django Wagner combineert al 10 jaar het beste van deze twee werelden. In 2009 weet zijn debuutalbum Kali de gouden status te behalen, net als de opvolgers Mijn Gevoel en Als De Nacht. Het album Mijn Gevoel behaalt ook de Award voor Beste Album van Buma.NL, later weet hij ook de Award te verwerven voor Beste Zanger. Website Spotify

Dueling piano show De Wild Piano's show is een exclusieve show met de beste muziek en heerlijk entertainment. De samenzang, het samenspel, het publiek bespelen, ... het gaat bijna als vanzelf. Deze pianoshow is gebaseerd op het "dueling piano's concept" waarbij het publiek verzoekjes kan aanvragen, die de pianisten dan graag spelen. Hierdoor ontstaat er een supergezellige interactie tussen onze entertainers en het publiek. Je kunt eigenlijk wel zeggen dat we gaan meezingen en vooral "een feestje bouwen", het wordt één groot ondernemersfeest. Website Artist4U

Saxin' up the party! Het energieke optreden van deze saxofonist maken van de Awards een onvergetelijk feest. Zijn grote kracht is het meespelen op de beats van DJ’s uit binnen- en buitenland. Samen met de aanwezige DJ of andere artiesten is hij een echte aanvulling op uw event. Bijzonder is zijn saxofoon die met de ingebouwde LED verlichting een bijzondere visueel effect geeft op het podium.

Amazing Sursprise Act Tijdens de Afterparty bent u getuige van een gezellig, Hollands optreden van een artiest. Zing mee en geniet!

Met zingen legt zij alles bloot Petra is zangeres en zangdocente in hart en nieren en mateloos geïnteresseerd in en geïnspireerd door mensen in ál hun facetten. Vrouw van gitarist Sebas Honing en mama van maar liefst vier dochters en één zoon. Muziek is haar grootste passie, de rode draad in Petra's leven. Heel haar geschiedenis zit in muziek website

Play the piano Andy Dellenoy is een professionele zanger/muzikant die in 2014 zijn 25 jarig jubileum beleefde. Al sinds zijn 18e jaar treedt Andy op als artiest. Voornamelijk als zanger/entertainer of als pianist. Met behulp van zijn piano/keyboard, zeer goede zangstem en een hoop enthousiasme weet Andy het publiek te bespelen als geen ander! Website

Lees verder

Programma

Programma

Elk jaar presenteren wij u een mooi programma vol inspiratie, culinaire heerlijkheden en geweldig entertainment. En uiteraard uitstekende ondernemers!Dit jaar pakken we uit met gepaste gezelligheid. Wij hopen dat u gaat genieten van het mooie programma!

Gast-spreker

Na gerenommeerde sprekers zoals 'onze' Jack de Kreij (voormalig topman van Vopak) en Prof. dr. Herman Wijffels (voormalig topman van Rabobank) wordt u dit jaar geïnspireerd door Top-ondernemer Annemarie van Gaal. Annemarie geeft u en uw collega's een business-boost en spreekt een volle zaal toe over onderwerpen die ondernemers raakt. Komt u ook?

Reserveer uw kaarten

Routebeschrijving

Burgemeester

Traditiegetrouw opent de burgemeester de Ondernemersprijs. Maak kennis met hem!

Professionele presentatie van Roosendaalse bodem

Op-en-top Roosendaal

De presentatie is dit jaar in handen van Nicolien Kroon. Nicolien is woonachtig in Roosendaal en werkt momenteel voor RTL Weer & Verkeer waar zij presenteert op RTL4 en RTL7.

Zij gaat voor u presenteren!

Spetterend entertainment

Koop uw tickets

Gouden Ticket

Volledig VIP-programma

Uitgebreid netwerken

Zilveren Ticket

Ontmoet nieuwe contacten

Ideaal voor zelfstandigen

Bronzen Ticket

Eerst lekker eten

Toegang tot Awards

Inloop Ticket

Toegang tot Awards

Spetterende Afterparty

Lees verder

Presentatie

Presentatie

De presentatie is dit jaar in handen van Nicolien Kroon. Nicolien is woonachtig in Roosendaal en werkt momenteel voor RTL Weer & Verkeer waar zij presenteert op RTL4 en RTL7. Na het afronden van haar middelbare school volgde Nicolien een militaire opleiding aan de Koninklijke Militaire Academie in Breda, waarna zij een studie meteorologie bij de Koninklijke Luchtmacht volgde en tevens ook bij het KNMI. Tussen 2006 en 2009 deed Nicolien ook een opleiding natuurkunde aan de Fontys Hogeschool. Nicolien heeft ruim 15 jaar gewerkt bij de Luchtmacht in de rang van majoor in verschillende functies. Zo heeft zij functies bekleed als meteoroloog, senior meteorologisch instructeur en kwaliteitsmanager en uiteindelijk werd zij hoofd van de meteorologische educatie & training. In 2014 heeft Nicolien de stap gewaagd naar de burgermaatschappij. Zij leverde haar functie als Hoofd Meteorologische Opleidingen en haar uniform in en waagde een sprong in het diepe om bij RTL/Buienradar weer opnieuw te beginnen. Inmiddels presenteert zij met veel plezier ruim 5,5 jaar het weer bij RTL en is sinds januari Chef Weer en Verkeer. Naast het maken van weersverwachtingen, het presenteren van het weer, het bijhouden van de sociale media , etc. mag zij ook het team van meteorologen bij Buienradar aansturen. De perfectie combinatie van twee banen.

Op-en-top Roosendaal Nicolien Kroon presenteert dit jaar de Roosendaalse Ondernemersprijs. LinkedIn foto: Gerard de Haan

Lees verder

Roosendaal Business Awards Promo